JelenünkAz évek során sokfelé szóródtunk az országban, világban: ki-ki az iskola, munkahely miatt máshol próbált szerencsét. Már nem együtt éljük a hétköznapokat, de a hit és Krisztus szeretete továbbra is összetart minket. Minden nyáron elindulunk egy hétre turnézni, és énekkel, zenével dicsérjük az Urat. Megtapasztalhattuk, hogy Számára nincsenek fizikai akadályok. A nyári alkalmon kívül év közben is találkozunk, kisebb, nagyobb létszámban. 2004 tavaszán Szolnokon gyûltünk össze, ahol az ottani evangélikus gyülekezetben egyik testvérünk szolgál lelkészként. Sillye Jenő 'Értem is meghalt a kereszten' címû oratóriumát adtuk elő, melynek újra és újra történő éneklése, átélése a mi számunkra is erőt ad.

2003 nyarán a Zempléni hegységben, Erdőbényén voltunk, az orosházi Táncsics Mihály Gimnázium diáktanyáján. A már jól ismert passiójátékon kívül Istent dicsőítő dalokat énekeltünk és személyes bizonyságtételeket tettünk a helyi katolikus templomban és a környéken: Mádon, Szerencsen és Sárospatakon.

2004 nyarán Pécsett énekeltünk, ahová már saját autókkal utaztunk. A város és a környék katolikus és evangélikus gyülekezeteiben a 'Kis Herceg' címû zenés játékot adtuk elő, melyet Sillye Jenő zenésített meg Sait Exupery története alapján, illetve Szabó Levente testvérünk dalait énekeltük 'Az Isteni fény' címmel. A szolgálatok után igyekszünk a helyi fiatalokkal elbeszélgetni, megismerkedni az ottani gyülekezet életével. Ilyenkor nyílik alkalom új kapcsolatok teremtésére.

Ebben az évben is készülünk a nyári turnéra: ezúttal a Balaton-felvidék lesz az úticélunk. Tés községben lesz a szállásunk, innen fogjuk körbejárni a környező településeket július 23. és július 30. között. Zenés bizonyságtételeinkre mindenkit szeretettel várunk.